27. heinäkuuta 2013

Ryhmä!


<3
Selitetäänpä yllä olevasta kuvasta niin käy helpommin:

(ylärivi oik.-vas.)
Judit: Unkari, Valentina: Itävalta, minä!: Suomi, Sally: Australia, Gerli: Viro, Shawn: USA, Mateusz: Puola, Viktor: Kroatia, Asli: Turkki
(alarivi oik.-vas.)
Onur: Turkki, Jonas: Liettua.

Meitä oli siis 11 osanottajaa koko vaellusleirillä, kymmenestä eri maasta. Leirivaihdon periaattena kyllä on, että jokaisen leiriläisen pitäisi olla eri maasta mutta turkkilaisilla on leirien tapauksessa etuoikeus koska he järjestävät itse niin paljon leirejä niin saavat sitten lähettääkkin enemmän ihmisiä vaihtoon, anyway, tämä ei meidän menoa haitannut, tosi hyvin puhuivat molemmat englantia eivätkä olleet vain kahdestaan ja puhuneet turkkia.



Ja pakko vaan yksinkertaisesti todeta, että meijän porukka oli huippu hyvä! Kaikki tultiin toimeen keskenään ja jo neljäntenä iltana kun meillä oli viralliset rotari-juhlat kuultiin meidän rotareiltakin siellä juhlapuheen keskellä, että ollaan paras ryhmä koko kahdeksan vuoden aikana Comossa, jolloin siellä on leirejä järjestetty. Että kaipa se jotenkin meidän ilmapiiriä ja yhteishenkeä kuvaa ja voin jo nyt sanoa, etten ole ikinä itkenyt niin paljon kuin viimesenä yönä ja aamuna kun erottiin..

Totta kai meilläkin oli omat pienet ongelmanne ja vähän harmaita hiuksia ohjaajillemme aiheutimme kahden viikon aikana mutta niistä huolimatta leirimme oli aivan mahtavan loistavan upea ;)

Alusta asti juttua piisasi, mitä varmasti auttoi että joukossamme oli kaksi englantia "koti"kielenään puhuvaa ihmistä ja me muut sitten uskalsimme keskusteluihin lähteä mukaan ja uskomatonta miten kielitaito sitten kahden viikon aikana parantui; ajatukset muuttui täysin englanniksi ja suomi kuulosti niin vieraalta suussa että huhhu.

Niin paljon hyviä muistoja näiden ihmisten kanssa, toivottavasti vielä osan kanssa ainakin tavataan. Ja tulevaisuuden interrailille Euroopassa on jo monta pysäkkiä tiedossa, ja varmasti joku päivä Australiaan ja USA:ankin eksyn.


Everywhere we go (everywhere we go)
people wanna know (people wanna know)
Who we are (who we are)
so we tell them (so we tell them)
We are the Trekking camp! (we are the Trekking camp!)
And we sweat so much (and we sweat so much)

Night at mountains (night at mountains)
no-o wi-fi (no-o wi-fi)
so we cry much (so we cry much)
But we are the BEST GROUP! (But we are the BEST GROUP!)
Allora allora (allora allora)

Hah haa, siinä yksi merkki meidän loistavasta ryhmähengestä, vaelluksilla ei todellakaan oltu hiljaa, laulu ja nauru raikui kyllä koko ajan.

Ikävä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti